Webbureau i Vejle med fokus på en god oplevelse

Kunto er et webbureau nær Vejle, som hjælper virksomheder med at forbedre deres fremtræden online. Det gør vi blandt andet ved at lave nye hjemmesider og webshops samt at arbejde med online markedsføring via Google og Facebook.

Vi lægger stor vægt på, at du som kunde føler dig hørt og som en del af processen under et samarbejde med os. Du kan forvente at arbejde sammen med en gruppe ihærdige og kreative online-nørder, der vægter ting som ordentlighed, ærlighed og tryghed højt.

Det skyldes både vores egne værdier, men også det, at vi altid arbejder struktureret med fastlagte processer. Et struktureret arbejde, mener vi, kaster det bedste resultat af sig.

kenneth dahl kunto webbureau i vejle
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Lad os udvikle en unik, responsiv hjemmeside

Som webbureau laver vi både nye hjemmesider og webshops, hovedsageligt til små og mellemstore virksomheder. Vi benytter os af to CMS-systemer, når vi udvikler hjemmesider: WordPress og Magento. Hvorfor vi gør det, kan du læse mere om ved at klikke på dem.

Når vi laver hjemmesider, har vi fokus på, at en hjemmeside eller webshop ikke længere kun skal fungere på computere. Flere og flere benytter nemlig deres smartphones og tablets til at besøge hjemmesider, og derfor er det vigtigt, at hjemmesiden ser godt ud på alle formater. Det er det, der kaldes for en responsiv hjemmeside, og det er vi eksperter i at udvikle.

wordpress webbureau i vejle
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Brug Facebook til at annoncere mod kunder i Vejle

Det er ikke alle virksomheder, som har behov for at annoncere til kunder over hele Danmark. Er din målgruppe kunder i og omkring Vejle, er Facebook et godt værktøj til at annoncere målrettet mod disse.

Facebook-annoncer kan nemlig rettes mod meget specifikke målgrupper – for eksempel folk, der bor i Vejle. På den måde sikrer du dig, at du får det optimale ud af dine annoncekroner.

Hvis du gerne vil have et erfarent webbureau til at hjælpe din virksomhed i Vejle med Facebook-annoncering, tager vi os gerne af sagen. I samarbejde benytter vi os af din viden om dine kunder og din virksomhed og vores ekspertise til at lave nogle annoncer, der skaber gode resultater.

facebook webbureau i vejle
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Styr på dit SEO-arbejde?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, søgemaskineoptimering på dansk, og det er et område, du som hjemmesideejer ikke må negligere. Kort sagt handler SEO om at forbedre din placering i søgeresultaterne på Google og andre søgemaskiner, så folk, der søger på dine produkter, services eller ydelser, klikker sig ind på din side i stedet for konkurrenternes.

Det kan gøres enten ved brug af en AdWords-kampagne eller ved at arbejde med organisk SEO. Vi kan hjælpe dig med begge dele og har stor ekspertise med at skabe resultater her.

Du kan også bruge SEO til at fokusere mere på lokal markedsføring. Vi har skrevet et blogindlæg om, hvordan du sikrer, at du placerer dig i toppen, hvis folk søger på dine services i Vejle.

SEO webbureau i vejle
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

“MIN VIRKSOMHED HAR FÅET EN HELT NY ONLINE TILSTEDEVÆRELSE!”

Helene Bak Hansen er en passioneret forretningsudvikler, som selvsagt går meget op i sin egen virksomhed og i at synliggøre sine produkter – også visuelt. Derfor lå det lige til højrebenet, at Brandstorm skulle have en ny hjemmeside til at præsentere de mange produkter og skabe et overblik for potentielle kunder. Helene er blevet rigtig tilfreds med resultatet og var glad for, at hun selv kunne være med i udviklingen fra start til slut.

Helene Bak Hansen, Brandstorm.dk

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere

God service er noget, vi vægter højt. Derfor er du også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores services eller gerne vil vide mere. Du kan også tage et kig rundt på siden, hvor du vil kunne finde lærerige blogindlæg og læse mere om vores arbejde.

Vi kan kontaktes via vores kontaktformular, via telefon på 20958252 eller ved at besøge os på vores kontor. Vi glæder os til at høre fra dig.

Send os en besked her..

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Kenneth Dahl - Kunto.dk

KONTAKTINFORMATIONER:

Kunto
FÆNGSLET, 2. ØST
Fussingsvej 8
8700 Horsens

Telefon: +45 31 48 40 02
E-mail: info@kunto.dk

CVR: 35067159