Webbureau med webløsninger til virksomheder i Skanderborg

Velkommen til Kunto.dk. Vi er et webbureau med kunder i Skanderborg, der har prioriteringerne i orden. Og det er at udøve en god, personlig og venlig service, hvor også kunden har noget at skulle have sagt. Vi kommer ikke til at love dig noget, som vi så senere hen ikke kan overholde. Vi baserer derimod vores virksomhed på ting som ordentlighed, ærlighed og tryghed.

Men det er nu ikke derfor, du skal vælge os. Du skal derimod vælge os, fordi vi leverer nogle af de bedste online løsninger på markedet. Vi er ikke placeret langt fra Skanderborg, da vi har kontor i Horsens. Her er du altid velkommen til at komme forbi til en snak om et kommende projekt, du har i tankerne.

Vores services som webbureau strækker sig over:

  • Facebook-annoncering
  • Design af flotte, informerende hjemmesider
  • Udvikling af konverteringsparate webshops med stor kapacitet
  • Søgemaskineoptimering – både Google AdWords og organisk SEO
kenneth dahl kunto webbureau i skanderborg
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Webbureau med innovative udviklere

Når det gælder hjemmesideudvikling, er webbureauer og webdesignere nogle gange lidt for gode til at snakke i fagsprog. Det er ikke svært at forstå, hvorfor nogle bliver forvirrede, når ord som CMS, WordPress, Google Analytics, moduler og lignende bliver brugt i flæng. Det er tit den historie, vi hører, når vi snakker med vores kunder om deres tidligere erfaringer. Sådan er det ikke hos os.

Vi er et webbureau med ekspertise i at udvikle hjemmesider og webshops, der performer perfekt på alle platforme – også smartphones og tablets. Men vi sørger også for, at du som kunde er inde over processen fra start til slut. I vores forskellige pakker til hjemmesider og webshops kan du læse mere om, hvad vi kan gøre for dig, og hvordan vores priser ser ud.

wordpress webbureau i skanderborg
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Lad os stå for din Facebook-annoncering

Facebook er det absolut største sociale medie herhjemme i Danmark. Med over 3 millioner månedlige brugere adskiller Facebook sig markant fra resten. Men Facebook handler ikke kun om billeder og statusopdateringer. Fordi Facebook er et oplagt sted for dig at annoncere.

Med Facebook-annoncering kan du nemlig målrette dine annoncer mod de mest relevante målgrupper. Du kan for eksempelvis rette alle dine annoncer mod brugere, der bor i Skanderborg. Med et samarbejde mellem dig og os hos Kunto drager vi nytte af din viden om dine kunder og vores store viden om Facebook-annoncering for at skabe målbare resultater.

facebook webbureau i skanderborg
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Styr på din SEO?

Som hjemmesideejer er det vigtigt, at du har blikket rettet mod søgemaskinerne. En stor del af trafikken på internettet kommer nemlig fra søgemaskinerne. Derfor er det også vigtigt, at du er højt placeret i Googles søgeresultater. Det kan vi hjælpe med. Både lokalt og for hele Danmark.

Vil du eksempelvis være blandt de bedste placerede, når folk søger på en ydelse i Skanderborg? Så lad os hjælpe med at strikke en komplet SEO-pakke, eller søgemaskineoptimering på dansk, sammen til dig. Vi har stor erfaring på dette område, og vi kan både tage os af AdWords og organisk SEO.

SEO webbureau i Skanderborg
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

“MIN VIRKSOMHED HAR FÅET EN HELT NY ONLINE TILSTEDEVÆRELSE!”

Helene Bak Hansen er en passioneret forretningsudvikler, som selvsagt går meget op i sin egen virksomhed og i at synliggøre sine produkter – også visuelt. Derfor lå det lige til højrebenet, at Brandstorm skulle have en ny hjemmeside til at præsentere de mange produkter og skabe et overblik for potentielle kunder. Helene er blevet rigtig tilfreds med resultatet og var glad for, at hun selv kunne være med i udviklingen fra start til slut.

Helene Bak Hansen, Brandstorm.dk

Brug for et webbureau nær Skanderborg? Kontakt os gerne

Har din virksomhed base i Horsens? Og søger du et webbureau med gode værdier og endnu bedre egenskaber, når det kommer til webdesign, SEO og Facebook-annoncering? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi besvarer gerne alle spørgsmål, du måtte ligge inde med. Det kan både klares via et opkald, en besked i vores kontaktformular eller over en kop kaffe på vores kontor.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Send os en besked her..

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Kenneth Dahl - Kunto.dk

KONTAKTINFORMATIONER:

Kunto
FÆNGSLET, 2. ØST
Fussingsvej 8
8700 Horsens

Telefon: +45 31 48 40 02
E-mail: info@kunto.dk

CVR: 35067159