Nyskabende webbureau leverer online løsninger for virksomheder i Hedensted

Velkomment til Kunto. Vi er et innovativt webbureau, der ikke blot har fokus på det endelige resultat, men i lige så høj grad lægger vægt på vejen til målet. Det gør vi via nogle strukturerede processer, som gør, at du som kunde ikke bliver udeladt af arbejdet, men rettere får indflydelse på vores arbejde.

Vi har tre nøgleord, som vi arbejder ud fra: Ærlighed, Ordentlighed og Tryghed. Med udgangspunkt i disse guider vi vores kunder til at vælge den helt rigtige løsning, uagtet om det er en ny hjemmeside, webshop, SEO, Facebook-annoncering eller andet, det drejer sig om.

kenneth dahl kunto webbureau i hedensted
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

WordPress hjemmesider og webshops i Hedensted

Uanset om du har en webshop, hvorfra du sælger dine produkter, eller du har en informerende hjemmeside, som potentielle kunder kan bruge til at lære dig bedre at kende, så er det vigtigt, at hjemmesiden er overskuelig, indbydende og professionel i sit udseende.

Det kan vi hos Kunto hjælpe dig med at få. Vi har mange års erfaring med at udvikle nye hjemmesider til kunder i vores lokalområde, hvor også Hedensted hører under. Vi benytter hovedsageligt WordPress som CMS til hjemmesider, og til større webshops bruger vi Magento.

I modsætning til mange andre webbureauer arbejder vi meget struktureret gennem nogle fasttømrede processer, når vi laver en ny hjemmeside. Det betyder, at du altid kan følge med i arbejdet. Mange af vores kunder har tidligere oplevet at blive tilsidesat under udviklingen af en hjemmeside, men sådan er det på ingen måde hos os. Du kan læse mere om vores proces og vores forskellige pakkeløsninger ved at klikke på de to links i det ovenstående afsnit.

wordpress webbureau i hedensted
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ret dine annoncer mod kunder i Hedensted via Facebook

Hvis du vil nå ud til kunderne i dit nærområde, er en af de smarteste metoder at bruge Facebook. Facebook-annoncer kan du nemlig målrette til bestemte brugere. Det kan eksempelvis være folk, der er bosat i Hedensted, eller folk, som tidligere har besøgt din hjemmeside.

Vi er et webbureau med stor erfaring i at oprette Facebook-annoncer i samarbejde med vores kunder. Så hvis du vil prøve kræfter med annoncering på Danmarks største sociale medie, hjælper vi gerne til, så kampagnen kaster et godt resultat af sig.

facebook webbureau i hedensted
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

SEO – træk gratis trafik ind fra Google

Hvad gør du, hvis du skal finde en service eller et produkt? Chancen for, at du tager Google i brug, er nok ret stor, ikke sandt? Og adskillige undersøgelser viser, at langt de fleste af Googles brugere klikker sig ind på et af de første links.

Netop derfor er det vigtigt, at du selv er godt placeret i søgeresultaterne på Google, så du får trafik ind, når folk søger på dine produkter eller services. At forbedre sin placering på Google er dog en smule teknisk. Flere faktorer spiller ind, men vi kan stå dig bi med dem alle. Du kan læse mere om vores arbejde med SEO her.

SEO webbureau i hedensted
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

“MIN VIRKSOMHED HAR FÅET EN HELT NY ONLINE TILSTEDEVÆRELSE!”

Helene Bak Hansen er en passioneret forretningsudvikler, som selvsagt går meget op i sin egen virksomhed og i at synliggøre sine produkter – også visuelt. Derfor lå det lige til højrebenet, at Brandstorm skulle have en ny hjemmeside til at præsentere de mange produkter og skabe et overblik for potentielle kunder. Helene er blevet rigtig tilfreds med resultatet og var glad for, at hun selv kunne være med i udviklingen fra start til slut.

Helene Bak Hansen, Brandstorm.dk

Skal vi tage en snak over en kop kaffe?

Sidder du inde med nogle spørgsmål til udvikling af ny hjemmeside, webshop, SEO, Facebook-annoncering eller en anden online service, må du altid tage kontakt til os hos Kunto.

Det kan du gøre enten på tlf. 20958252, vores kontaktformular eller ved at besøge os på vores kontor. Som webbureau har vi hjulpet flere kunder i Hedensted, og vi vil også gerne hjælpe dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Send os en besked her..

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Kenneth Dahl - Kunto.dk

KONTAKTINFORMATIONER:

Kunto
FÆNGSLET, 2. ØST
Fussingsvej 8
8700 Horsens

Telefon: +45 31 48 40 02
E-mail: info@kunto.dk

CVR: 35067159