Kronborg Photography

Et galleri på nettet

En visuel hjemmeside til at huse både børn og modeller..

Det var både spændende, sjovt og udfordrende at arbejde med Tanja fra Kronborg Photography. Tanja havde store forventninger til hendes nye hjemmeside og stillede store krav til hjemmesidens opsætning og udseende. Tanja skyder de vildeste billeder, så de skabte lynhurtigt nogle gode rammer for en flot hjemmeside. Med så flotte billeder er det ingen sag at lave en hjemmeside, som nærmest ikke er andet end billeder!

Tanja havde nogle helt unikke ønsker til hendes hjemmeside. Den skulle være stilren, flot og simpel. Det skulle være en hjemmeside som var let at finde rundt på uden alt for mange forstyrrende elementer. Det var vigtigt for Tanja at hjemmesiden kom til at indeholde en portfolio, hvor hun kunne vise sine billeder fordelt på kategorier, så det var let at navigerer imellem. Her synes jeg bestemt vi fandt frem til en fornuftig løsning. Ligeledes skulle hun også have en prisliste, som ikke “bare” var en prisliste. Prislisten skulle flettes sammen med billeder og være informativ samtid med at man visuelt kunne se hvilket produkt der var tale om. Her gik jeg lidt i tænkeboks, men kom til sidst frem til et alternativ som både Tanja og jeg kunne være tilfredse med. Sidst men ikke mindst skulle siden også have en blog side som både var personlig og som afspejlede hendes erhverv, så det fik hun selvfølgelig.

Trods lidt uenighed frem og tilbage kom vi frem til et rigtig flot resultat (hvis jeg selv skal sige det). Du kan følge med i Tanja og hendes eventyr med Kronborg Photography på www.kronborgphotography.dk

Jeg ønsker Tanja og Kronborg Photography god vind med den nye hjemmeside. Så må vi håbe den kan booste salget og øge omsætningen.

Jeg er stolt og glad over at fremvise min hjemmeside. Får kommentarer om, at den er super lækker og ser meget overskuelig og professionel ud. Kan kun give mine kunder ret. Der er blevet lagt et rigtigt godt arbejde ind og jeg er blevet klogere på en masse ting i forhold til hvordan google og søgeord fungerer, takket være Kenneth, der tålmodigt har forklaret hvordan tingene hang sammen. Den varmeste anbefaling herfra!
Tanja Kronborg, Kronborg Photography