PBO Juridisk Vikar & Rekruttering

PBO Juridisk Vikar & Rekruttering

En helt ny visuel identitet, både online og offline

Vi har haft fornøjelsen af at udarbejde hele den nye profil til Pia fra PBO Juridisk vikar. Det blev til en større opgave med både hjemmeside, logo, visitkort og design af coverbillede til virksomhedens sociale medier.

Arbejdet med Pia var spændende og meget professionelt. Pia vidste præcis hvad hun ville have, så det lettede arbejdet med opsætningen af selve hjemmesiden. Vi kom med forslag til forbedringer og ting der skulle gøres anderledes og sammen kom vi frem til et resultat vi begge kan være stolte at vise frem.

Se PBO Juridisk Vikar & Rekrutterings hjemmeside her: http://juridisk-vikar.dk/

Jeg er fantastisk godt tilfreds med kunto.dk’s arbejde med min hjemmeside juridisk-vikar.dk, min Facebook virksomhedsprofil, Google konto, logo, visitkort m.v. Hele pakken er leveret af kunto.dk efter et intenst og lærerigt samarbejde, hvor Kenneth har udvist stor diplomati i forhold til nogle af mine forlangender, stor indlevelsesevne og forståelse for mine hensigter med hjemmesiden m.v., stor tålmodighed, dygtighed og en super evne til at bevare overblikket trods en massiv mængde informationer og talrige sparringer omkring udseende, funktionalitet, hensigt m.v.

Kunto.dk har ramt plet med min hjemmeside, og jeg vil til enhver tid gøre brug af virksomheden igen. Kæmpe stor stjerne herfra og stor tak. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde.