Gedved Rengøring

En fornyet tilstedeværelse på internettet

En ny simpel hjemmeside til nye og nuværende kunder

Gedved Rengøring kontaktede Kunto, da deres gamle hjemmeside trængte til en grundig opdatering. Nadja, som ejer Gedved Rengøring ville også godt selv have muligheden for at redigerer i hendes hjemmeside, så det ikke kostede så meget at have hjemmesiden hvert år. Det kunne vi hjælpe hende med.

Hjemmesiden til Gedved Rengøring var et lidt større projekt, da der skulle laves et hav af sider og tilmed også tekster til hjemmesiden, for at optimerer hjemmesiden SEO-mæssigt. Der blev forfattet tekster til konkrete søgeord, for at få bedre placering under f.eks. søgeordet “Rengøring i Horsens”. Nadja fik lavet et design, som levede op til alle hendes krav om brugervenligheden, både på computer, tablet og telefon.

Hjemmesiden Gedved Rengøring blev lavet ud fra Standard pakken, med en række tilkøb, af blandt andet sider, integration med nyhedsbrev, visitkort, udvidet SEO optimering og undervisning i brug af hjemmesiden.

Vi ønsker Nadja og Gedved Rengøring held og lykke i fremtiden! Vi håber hjemmesiden kommer til at give dem en masse nye kunder.

Se det færdige resultat her: www.gedvedrengøring.dk

“Kenneth har været kanon hurtig til at få hjemmesiden op og stå og er meget åben overfor ens ideer. Super fleksibelt! Kunto kan klart anbefales. Min hjemmeside gedvedrengøring.dk er blevet præcis som jeg gerne vil have den.”
Nadja Rosenkrantz, Gedved Rengøring