Birkholm Kunst

Et simpelt online showroom

Et clean look til at øge fokus på værkerne

Birkholm Kunst er en lokal kunstner fra Horsens området. Arbejdet med Helle Birkholm var spændende og krævede en anden måde at gribe tingene an på, tankerne skulle have frit spil og hjemmesiden skulle have 100% fokus på hendes værker.

Det var vigtigt for Helle Birkholm at den nye hjemmeside blev både overskuelig, simpel og ikke virkede alt for fancy, det var jo hendes kunst der skulle være fokus på hjemmesiden. Vi valgte derfor at gå med et meget neutralt tema, som jeg ikke havde arbejdet med før. Det gav nogle udfordringer ift. opsætningen, men fik løst det til sidst og synes det blev en rigtig flot hjemmeside.

Helle Birkholm var yderst tilfreds med resultatet og har allerede fået en del bemærkninger omkring hjemmesiden.

Jeg ønsker Birkholm Kunst held og lykke fremover og håber at den nye hjemmeside vil give endnu mere fokus på hendes værker og sætte gang i forretningen.

Se resultatet her www.birkholmkunst.dk

Jeg er absolut tilfreds. Samarbejdet var rigtigt godt, og Kenneth anede hurtigt, hvad jeg gerne ville have. Han var meget ærlig i sin tilgang og kom med seriøse og gode tiltag. Skulle noget undersøges, var han hurtigt tilbage med et resultat. Arbejdet var effektivt og blev gjort til min fulde tilfredshed. Jeg vil absolut anbefale Kunto,!
Helle Birkholm, Birkholm Kunst