TRYGHED,
ÆRLIGHED
& ORDENTLIGHED… DET ER VIGTIGT FOR OS!

kenneth_dahl_kunto

Kenneth Dahl | Indehaver af Kunto.dk

Vi ved godt, hvad der er vigtigt for os! Vi har siden 2013 leveret kompromisløse hjemmesideløsninger til små og mellemstore virksomheder. Hvis det har lært os noget, er det, at med tryghed, ærlighed og ordentlighed kommer man langt.

Det handler om at levere en løsning, som er gennemskuelig for den, som ikke lever i vores verden til daglig. Alle virksomheder bør i vores øjne fokusere på det, de er gode til, og lade andre om det, man er mindre god til – det gør vi!

TRYGHED I PAKKER OG PROCESSER

Men hvordan kan man føle sig tryg ved noget, man ikke ved noget om? Det er noget, vi har tænkt meget over hos Kunto. På baggrund af vores erfaringer, tidligere kunders ønsker og vores egne krav har vi derfor bygget vores forretning på 3 pakkeløsninger: LIGHT, BUSINESS & PREMIUM. På den måde kan du som kunde lynhurtigt gennemskue, hvilken pakke som dækker dit behov og få en indikator på, hvad dit budget bør være.

Men det er ikke nok! Man skal ikke bare vide, hvad man skal have; man skal også vide, hvordan man skal starte, og hvordan man kommer i mål, og det hjælper vores processer og værktøjer med. Alle vores hjemmesideløsninger er tilknyttet en proces med dertilhørende værktøjer. Med processerne kan man skabe sig et overblik før start og danne sig et billede af, hvad der skal ske hvornår. Den givne proces følger dig hele vejen i mål og er sammen med en fælles workshop og en række værktøjer med til at definere, hvad det helt nøjagtigt er, du forventer af din nye hjemmeside.

HER ER TEAMET, DER GØR TANKER TIL HANDLING

Kenneth Dahl
Kenneth DahlProjektleder og WordPress udvikler
Kenneth er nok det man kan kalde en rigtig “online marketing nørd”. Han elsker at arbejde fra sin computer og gøre idé til virkelighed.

Med sans for detaljen og en passion for kundetilfredshed er Kenneth manden der ikke er bange for at tage sagen i egen hånd for at nå i mål.

Nichlas Hansen
Nichlas HansenSEO og facebookannoncør
Facts og hårde tal er hvad der driver Nichlas. Internettes mange muligheder for at følge de besøgendes færden og forstå Googles algoritmer er nemlig ofte vejen til en sund forretning.

Med masser erfaring fra virkelighedens verden, ved Nichlas præcis hvad der skal til at sætte skub i en webshop, eller få en god placering på Google.

Daniel Jepsen
Daniel JepsenProgrammør og grafiker
Daniel Jepsen har over 10 års erfaring indenfor design og udvikling af websites og brugergrænseflader.

Til daglig driver han Umage Studio som er specialiseret i design og udvikling af websites og webshops og er Kunto’s samarbejdspartner indenfor servicering og nyudvikling.