Innovativt webbureau i Horsens

Kunto er et kreativt og dataorienteret webbureau i Horsens. Vi arbejder på altid at skabe veldesignede løsninger til vores kunder, men det endelige resultat er ikke det eneste, der tæller. Vejen til målet er mindst lige så vigtig, og derfor kan du forvente en god oplevelse gennem hele forløbet.

Vi hører nemlig ofte fra kunder, at de har været igennem forløb hos andre, hvor de ikke føler, at der er blevet gjort plads til deres ideer. I vores lokaler i Horsens sørger vi for, at du er med hele vejen. Vi lægger vægt på nøgleord som tryghed, ærlighed og ordentlighed i vores arbejde.

Vores services strækker over nye hjemmesider, webshops, Facebook-annoncering, søgemaskineoptimering og mere til. Har du selv base i Horsens, er du altid velkommen til at kigge forbi til en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Og netop vores services kan du læse mere om herunder.

kenneth dahl kunto webbureau i horsens
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ny responsiv hjemmeside eller webshop

Med fremkomsten af smartphones og tablets er det ikke længere kun nødvendigt at have en hjemmeside, der fungerer godt på computere. Det er i lige så høj grad vigtigt, at brugerne kan besøge dig, hvis de ikke er på deres computer. Og det gælder både hjemmesider og webshops.

Vi har hjulpet adskillige virksomheder med at lave en ny hjemmeside, som både af udseende og praktisk brug klarer sig godt. WordPress og Magento er vores to foretrukne CMS’er, hvoraf Magento udelukkende bruges til webshops. Vi har tre forskellige pakker, du kan vælge mellem:

Light pakke - Flamingo - kunto.dk

Den simple løsning…

Business pakker Kunto.dk

Den offensive løsning…

Premium_pakker_Kunto.dk

Den skræddersyede løsning…

Hvad de indeholder hver især, kan du læse mere om via disse links: Ny hjemmeside eller ny webshop.

wordpress webbureau i horsens
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Brug Facebook til at målrette dine annoncer

For mange mennesker er Facebook blot et tidsfordriv, hvor kattevideoer, gamle klassekammerater og nyheder fylder ens feed. Men Facebook er faktisk en effektiv vej til at skabe nye kunder til din virksomhed. Ikke kun her i Horsens, men fra hele landet.

Som webbureau leverer vi ikke kun hjemmesider. Vi kan også hjælpe dig med at oprette målrettede kampagner på Facebook. Mulighederne med Facebook-annoncering er mange, og i et samarbejde med dig og din viden om dine kunder kan vi sætte en succesfuld Facebook-kampagne i gang.

facebook webbureau i horsens
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

SEO – Lad Google føre potentielle kunder din vej

Har du nogensinde tænkt på, hvorfor nogle hjemmesider er højere placeret på Google end andre? Det fulde svar er for kort til at gengive her – men du kan læse meget mere om det i dette blogindlæg. Vi kan dog sige, at der er kamp om de øverste pladser i Googles søgeresultater. Og der er meget at hente der. Størstedelen af al trafik på hjemmesider kommer nemlig fra Google.

Også SEO, eller søgemaskineoptimering, er noget, vi kan hjælpe dig med. Det kan både være med en AdWords-kampagne eller via organisk SEO – vi er et webbureau i Horsens som kender alle tricksene til begge dele.

SEO webbureau i Horsens
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

“TÆT SPARRING VAR AFGØRENDE FOR, AT JEG FØLTE MIG I TRYGGE HÆNDER”

Marieke Bülow fra Tegnditbuskab.dk er meget kreativ og arbejder til daglig med innovation og synliggørelse af processer. Hun havde derfor en helt klar holdning til, hvordan hendes nye hjemmeside skulle se ud. Der var allerede udarbejdet skitser af hjemmesiden på forhånd, og så var det op til os at give sparring på Mariekes tanker og komme frem til en løsning, som også fungerede på alle platforme.

Marieke Bülow, Tegnditbudskab.dk

Vi er et webbureau i Horsens – kom gerne forbi til kaffe

Har din virksomhed base i Horsens? Og søger du et webbureau med gode værdier og endnu bedre egenskaber, når det kommer til webdesign, SEO og Facebook-annoncering? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi besvarer gerne alle spørgsmål, du måtte ligge inde med. Det kan både klares via et opkald, en besked i vores kontaktformular eller over en kop kaffe på vores kontor.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Send os en besked her..

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Kenneth Dahl - Kunto.dk

KONTAKTINFORMATIONER:

Kunto
FÆNGSLET, 2. ØST
Fussingsvej 8
8700 Horsens

Telefon: +45 31 48 40 02
E-mail: info@kunto.dk

CVR: 35067159